14/4/16

Αναταραχή στη Μεσσηνια για τα σκουπιδια


Ειστε ηθικός αυτουργός κ.Τσιρωνη

 Η τακτικη που ακολουθει ο Αναπλ.Υπουργος Περιβαλλοντος κ.Τσιρωνης στο θεμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και οι χειρισμοί του ιδιαιτερα στην Πελοποννησο, οπου προσπάθησε να διχάσει την αυτοδιοίκηση και να πετάξει στον καλαθο των αχρήστων την οριστικη λύση για τα απορριμματα που είχε δρομολογήσει η Περιφέρεια Πελοποννησου, ειναι η αιτια πολλων αβολων καταστάσεων που είδαμε τις τελευταίες μερες να διάδραματιζονται στη Μεσσηνια.
Ο Περιφερειαρχης Πελοποννησου κ.Τατουλης, έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για τα αδιέξοδα απο την πολιτική του κ,Τσιρωνη σχετικα με τα απορριμματα και είχε διαγνώσει την εξελιξη της καταστασης που θα δημιουργηθεί στην Πελοποννησο με την ελλειψη προσωρινής διαχείρισης απο τους περισσότερους δήμους .
Είχε ειπωθεί πως δυστυχως με τετοιες πολιτικες, θα γεμίσει σκουπιδια η Πελοποννησος.
Η αναγκη να μην υπάρξουν αδιέξοδες καταστασεις στις τοπικές κοινωνίες και βρεθούν εκτος ελέγχου διαχείρισης με τα απορριμματα καποιοι Δημοι, ώθησε καποιους Δημαρχους σε ενεργειες που με λύπη, ολοι μας πληροφορηθήκαμε.
 Οσοι προτρεχουν να χρεώσουν άμεσους αυτουργούς , ας μην ξεχνούν τον ηθικό αυτουργό που ειναι ο κ.Τσιρωνης και μονο.
Συμφεροντα και πολιτική δυστυχως εχουμε μάθει τοσα χρονια οτι πολλάκις συμπορεύονται, αλλα οταν αυτες οι πρακτικές που ολοι μας καταδικάζουμε και επηρεάζουν δυσμενώς τη ζωή χιλιάδων πολιτων, ωθώντας συγχρόνως πανω στην αγωνια τους αυτοδιοικητικούς, να ενεργούν στο μεταίχμιο της νομιμότητας , αυτο ειναι κατι παραπανω απο τραγικο.
Επιτελους κ,Τσιρωνη ας καταλάβετε οτι ο λαϊκισμός και η παραπληροφόρηση με την οποια πορευεσθε δεν ειναι υγιης πολιτική πρακτική και δημιουργει ανεξέλεγκτες καταστασεις στην περιφέρεια. Ειστε ηθικός αυτουργός κυριε Υπουργέ καποιων συμπεριφορων και θα πρεπει αυτο να σας προβληματίσει .
Η λυση της Περιφερειας Πελοποννησου, ειναι η μοναδικη που απελευθερώνει την Πελοποννησο απο τα σκουπιδια, ενω αναλαμβάνει αμεσα και την προσωρινη διαχειριση τους. Ας ληξει επιτελους το προβλημα που επιβαρύνει την υγεια των κατοίκων και δημιουργει συνθηκες ασφυξίας στις τοπικές κοινωνίες .
 Καλαμάτα 14 Απριλίου 2016
 Αντωνια Μπουζα
 Περιφερειακη Σύμβουλος Πελοποννησου
 Εντεταλμενη Συμβουλις Τουρισμου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger