3/6/16

Σενάρια για κλεισιμο Στρατοπέδου Καλαματας


Με έκπληξη και απογοητευση για το επιπεδο σχεδιασμού για μείζονα ζητήματα της πολιτικης ζωης στην πατριδα μας,ακουσα τις δηλωσεις του Υπουργού Εθνικης Αμυνας κ,Πάνου Καμμενου σχετικα με την τύχη του Στρατοπέδου Καλαματας.
Η συνδεση των αποδοχών των στρατιωτικών και των ενστολων γενικωτερα με την παραμονή η οχι στρατιωτικών μονάδων δημιουργει μείζον ζητημα εμφανους παραπλάνησης και δημιουργίας εντυπώσεων, με ανιερο διχαστικο τροπο που επιβαλλεται ολοι μας να καταδικάσουμε .
Δειχνει προς το στρατόπεδο Καλαμάτας ο κ.Υπουργος ...κλείνοντας το ματι δηθεν στους ενστολους πως παλεύει για τις αποδοχες τους.
Ο σχεδιασμος για την τύχη στρατιωτικών μονάδων, την αναπτυξη η συρρίκνωση αλλων πρεπει να εμπεριέχει κυρίαρχα το συμφερον του τόπου και του στρατεύματος και να βασιζεται σε πλάνο που θα έχει εκπονηθεί για το σκοπό αυτο. 
Η εμφανής αποφαση του γονατου....του οτι κάτσει ....μονο και μονο για να φανούμε έξυπνοι με αναφορες στον ...Ομέρ Βρυωνη, δεν αφορα τους νοημονες Έλληνες που αγωνιούν πλέον ακομη περισσοτερο.
Οι Μεσσηνιοι ελπίζουν στην παραμονή του ιστορικού στρατοπέδου στην πολη της Καλαματας και να μην ισχύσουν σχεδιασμοί και ανησυχητικά σενάρια περι αλλων χρήσεων.. 
Καλαμάτα 3 Ιουνίου 2016 
Αντωνια Μπουζα 
Περιφ.Συμβουλος Πελοποννησου
Εντετ.Συμβουλος Τουρισμου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger