13/8/16

Ερώτημα προς κ. Αλευρά
Εδώ και αρκετό καιρό, διαβάζουμε ακραία κριτική γειτνιάζουσα με τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση και την υπερβολή, από στέλεχος ελάσσονος μειοψηφίας του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου που υπογράφει τα κείμενα του και ως εκπρόσωπος τύπου, του Περιφερειακού συνδυασμού Δημοκρατική Περιφερειακή Συνεργασία .
Σε τελευταία μάλιστα επιστολή του, που μέσα σ αυτήν υπάρχουν πολλές ποινικά κολάσιμες αναφορές που εκφεύγουν της πολιτικής κριτικής, εκτός των εμμονικών αναφορών για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη που θίγεται αναίτια πλειστάκις από τον γράφοντα,θίγεται συλλήβδην και  το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Θίγεται  ο αυτοδιοικητικός θεσμός, θίγονται οι σύμβουλοι που οι πολίτες έστειλαν εκεί  να τους εκπροσωπούν, θίγονται εν κατακλείδι οι πολίτες της Πελοποννήσου που έχουν πιστέψει στην αναγκαιότητα του θεσμού, που έχουν στηρίξει με την αποδοχή τους την Περιφερειακή Αρχή, η οποία έχει επιλύσει πλείστα προβλήματα την ώρα που η Πολιτεία ούτε καν είχε προσεγγίσει ποτέ, πόσο μάλλον να τα επιλύσει!
Αυτή η αήθης επιστολή με όλες αυτές τις προσβλητικές αναφορές για όλους μας, δόθηκε στα ΜΜΕ της Πελοποννήσου και κυρίως εξευτελίζει και υποτιμά τον γράφοντα, αλλά και την περιφερειακή παράταξη της Δημοκρατικής Περιφερειακής Συνεργασίας, που ως φαίνεται την αποδέχεται ως τρόπο άσκησης αντιπολίτευσης.
Όξος και χολή αναβλύζει σε κάθε λέξη του λιβελλογραφήματος με τίτλο "Ο αντίλογος στο χώρο των θαυμάτων " τόσο που δηλητηριάζει ακόμη και τον απλό, καλοπροαίρετο αναγνώστη.
Οι αποκεντρωμένες συνεδριάσεις του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου, όπου έγινε εκτενής απολογισμός, έκαναν γνωστό στις τοπικές κοινωνίες το μεγάλο έργο που επιτελείται από την Περιφέρεια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, όντας η μόνη που έχει απομείνει, να εκτελεί έργα στην Πελοπόννησο ύστερα από την ολοκληρωτική απραξία του κράτους.
Ερωτώ λοιπόν τον κ.Αλευρά να μας απαντήσει αν συμμερίζεται τις απόψεις περί παρακμιακού τοπίου του  Συλλογικού  οργάνου, περί καρικατούρας δημοκρατικής λειτουργίας, περί κενολογιών στις απόψεις των συμβούλων, περί φτήνιας και πολιτικών υβριδίων με .....έλλειψη Β12 ...και πολλών άλλων ανοησιών και προσβλητικών αναφορών .
Συνεχίζει να εμπιστεύεται τη συγκεκριμένη προσωπικότητα ως εκπρόσωπο τύπου της παράταξης, που μετά την αποχώρηση του κ. Δέδε ο ίδιος εκπροσωπεί;
Αν ναι, αναμένω τη μεγάλη του συγγνώμη προς όλους μας, όλους τους συναδέλφους του στο Περιφερειακό Συμβούλιο για όσα προσβλητικά ελέχθησαν κι αν όχι, αναμένουμε σχετικό δελτίο τύπου περί αλλαγής του εκπροσώπου του .

 Καλαμάτα 13 Αυγούστου 2016 

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
Περιφ. Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντετ. Σύμβουλος Τουρισμού 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger