29/1/17

Πεπραγμένα 2016 Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 
Ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2016 της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου είναι σημαντικός, διότι έτσι οι πολίτες των πέντε νομών της Πελοποννήσου γνωρίζουν το έργο που έχει παραχθεί και κρίνουν την αυτοδιοικητική παρουσία των αιρετών που οι ίδιοι ψήφισαν να τους εκπροσωπούν.
Η έλλειψη εγγύτητας με το κέντρο των αποφάσεων στην Τρίπολη, έχει οδηγήσει πολλές φορές σε παραπληροφόρηση την κοινωνία, κυρίως από την προσπάθεια των μειοψηφιών να μηδενίσουν, να απαξιώσουν και να δυσχεράνουν του έργο της πλειοψηφίας του Π.Σ.
Στη συνεδρίαση της 25/1/2017, οι μειοψηφίες του Π.Σ., με ισχνή εκπροσώπηση των συμβούλων τους που δεν θεώρησαν καλό να παρευρεθούν, ακολούθησαν πάλι την ίδια τακτική , εμπλουτιζοντάς την με τν άκομψη προσπάθεια διχασμού της αυτοδιοίκησης Α' και Β΄βαθμού, κάτι που φυσικά δεν υφίσταται, ενώ με αφοριστικό λόγο δεν βρήκαν κατι καλό να πουν.
Συγχρόνως, τόσο ο κ.Γόντικας, όσο και ο κ.Αλευράς, θέλησαν να παρουσιάσουν μία άλλη πραγματικότητα στους Πελοποννησίους, εκτός της πραγματικής. που είναι το πολύπλευρο και ουσιαστικό έργο της Νέας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ.Πέτρου Τατούλη, σε κάθε τομέα που αγγίζει την ανάπτυξη, την παιδεία, την αλληλεγγύη, την υγεία, τις υποδομές, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την αγροτική οικονομία, το περιβάλλον, την πολιτική προστασία και πολλούς ακόμη τομείς.
Κοιτώντας κατάματα τους Πελοποννησίους συνεχίζουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας το σημαντικό έργο μας, στεκόμενοι δίπλα στα μεγάλα και συσσωρρευμένα προβλήματα που επιφύλαξε η σημερινή Κυβέρνηση στην κοινωνία, δίνοντας λύσεις από τις δικές μας αρμοδιότητες και πόρους, εκεί που οι άλλοι αδυνατούν να πράξουν, κυρίως λόγω ιδεοληψιών και έλλειψης οράματος για τον τόπο.
Αντωνία Μπούζα
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντετ.Σύμβουλος Τουρισμού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger